Dysk wsporczy ryflowany nylonowy Aircool Norton

Dysk wsporczy 125 mm M14 Aircool Norton

Cena brutto

122,11 PLN

Podaj ilość [szt.]:

Dodaj do koszyka
(0 opinii )
Kod towaru: 0702115

Marka: Norton

Dostępność: Dostępny

Wysyłka: Powyżej 14 dni

Dostawa już od: PLN

eRaty Santander Consumer Bank SA
Dysk wsporczy ryflowany nylonowy Aircool Norton

Dysk wsporczy 125 mm M14 Aircool Norton

Podkładka nylonowa ryflowana o gęstym użebrowaniu 125 mm M14 Aircool marki Norton Saint-Gobain. Dysk wsporczy ryflowany, gęsto żebrowany dla krążków ściernych fibrowych. Przystawka przeznaczone do krążków fibrowych o średnicy 125 mm. Dla szlifierek kątowych każdego typu na gwint montażowy M14. Podkładka 125 mm M14 Aircool Norton Saint-Gobain o żebrowanej konstrukcji stabilizuje całkowity poziom elastyczności dysku powichrzeni ściernej. Żebrowanie pozwala na dodatkowe chłodzenie całej konstrukcji oraz samego krążka ściernego. Gęste żebrowanie to także gwarancja odporności a wysokie temperatury. Talerz służy do ciężkich operacji szlifowania agresywnego, preferowany jest dla krążków fibrowych o granulacji P16 i wyżej.

Zastosowanie podkładki: wyrób znajdzie swoje zastosowanie w czasie obróbki krążkami fibrowymi o średnicy 125 mm o preferowanej granulacji P36 i wyższej (drobniejszej).

Dane techniczne przystawki

  • Forma: dysk wsporczy, podkładka nylonowa żebrowana
  • Wymiary: 125 mm
  • Element ustalający: gwint M14
  • Pasuje do: średnica krążka fibrowego 125x22 mm
  • Maksymalne obroty: 12200 1/min
  • Opakowanie zbiorcze: 1 szt.
  • Kod producenta69957382823
    Waga0,22 kg
    Kod EAN3157625620735
    Podatek VAT23%

    Bądź pierwszy. Oceń towar!

    Opinia o towarze:
    * Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe
    Dodając opinię w sklepie akceptujesz regulamin sklepu oraz politykę prywatności sklepu.

    Nasz portal wykorzystuje pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych. Przeglądarka internetowa umożliwia Ci zmianę ustawień dotyczących cookies. Regulamin